fbpx

Alles over
off-road motoren

Over welke off-road motor beschik jij en waar is hij voor geschikt?

Voor off-road motorrijden onderscheiden we de enduro motor, de rally raid motor en de all-roader. Onze reizen zijn telkens geschikt voor een of meerdere van deze types motoren. Hieronder ontdek je meer over wat elk type precies inhoudt.

Wat is een enduro motor?

Enduromotoren zien eruit als crossmotoren, maar zijn aangepast voor gebruik op de gewone weg. Ze zijn lichter dan rally motoren en all-road motoren. Je scheurt er makkelijk mee over elke ondergrond en ze zijn perfect geschikt mits enkele aanpassingen om zowel korte als lange tochten mee te ondernemen.

Start je nog maar net met enduro rijden, bekijk dan zeker onze aangepaste trainingen.

portugal-porto-enduro-motorreis-offroad

Wat is een Rally Raid enduro motor?

Een rally raid motor is een enduro motor met om te beginnen een grotere tank. Dit type enduro motor is volledig gericht op comfort en wendbaarheid. Een hoger zadel, verlaagde voetsteunen, verhoogde stuurhouding, een voorkuip voor bescherming tegen wind en extra bescherming van de elektronica, behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Hoe lichter de motor hoe wendbaarder natuurlijk! Op sommige van onze enduro reizen laten we de zware motoren graag thuis en kiezen we voor de lichte rally raid versie. Voor meer info, neem gerust contact met ons op.

Wat is een allroad motor?

Een allroad motor is een echte adventure toermotor. De naam verraadt het al, deze motor is zowel geschikt voor het off-road werk als op de verharde weg. Hij is zwaarder gebouwd en dus ook wat beperkter in zijn eigenschappen voor het zwaardere off-road werk.

Voor reizen met een allroader, kan je hier een kijkje nemen.

marokko offroad enduro allroad motor

Klaar voor je volgende reis?

Bekijk dan snel ons aanbod aan enduro motorreizen en ritten en vertrek samen met je vrienden op een avontuur waar je nog lang over zal napraten.

Blijf op de hoogte van reizen en aanbiedingen

Hou je evenveel van off-road rijden als wij? Schrijf je dan snel in om op de hoogte te blijven van komende reizen en aanbiedingen. En wees gerust, wij houden ook niet van spam!