Ritten | Motoduro

Ritten

U bent hier

Onze Ritten

Ben je als enduro rijder toe aan een mooie en avontuurlijke rit?

Lees zeker verder, want bij MOTODURO ben je aan het juiste adres. Met onze jarenlange expertise maken wij van elke rit een unieke belevenis. Onze routes zijn steeds zelf uitgestippeld en hebben we bovendien zowel on- als off-road verkend. Bij MOTODURO primeert kwaliteit. Om iedere rijder een optimale beleving te verzekeren, werken wij met gelimiteerde groepen van hetzelfde niveau.
 

Wat houdt een rit met MOTODURO in?

  • Eten en drinken: Je hoeft je geen zorgen te maken, wij voorzien een ontbijt en lunch.
  • Begeleiding: De begeleiding is steeds aanwezig om de routes toe te lichten en je te voorzien van gepast antwoorden op jouw vragen.
  • Assistentie: Ook bij pech staan wij paraat. Het assistentievoertuig is er om jou ter voorzien van de nodige service. Verder is de teamarts jouw medische zekerheid en garantie op goede eerste zorgen als dat nodig zou zijn.
     

Kies de rit op jouw niveau:

  • Beginners: Wens je van het off-road rijden te proeven, dan is de beginnerscategorie jouw keuze. Tijdens deze ritten worden er tips en tricks aan de deelnemers gegeven en gaan wij erg laagdrempelig te werk. Het traject loopt over makkelijk berijdbare onverharde wegen.
  • Gevorderden: Heb je reeds de nodige ervaring en schrik je niet terug om een enduro rit van 150 tot 250 kilometer te rijden? Met de juiste mentaliteit en doorzettingsvermogen ga je als ervaren rijder geen enkele hindernis uit de weg. Tijdens deze ritten gaan we de moeilijkere paden opzoeken waar er al eens gezweet en gezwoegd moet worden om er door te geraken.