Uit pure liefde voor het motorrijden

Motoduro is gegroeid uit pure liefde voor het motorrijden en reizen. Daarom zijn we er zelf voor mensen die hun passie intenser wil beleven, samen met riders van hetzelfde niveau. Het gebruik van je eigen vertrouwde motor is onze grootste troef. Veiligheid en respect voor de omgeving en locale cultuur van onze bestemmingen zijn onze basiswaarden. Wij garanderen je dan ook telkens een onvergetelijk groepsavontuur.

Waarom kiezen voor Motoduro

Een motorreis voorbereiden is veel werk. We zien het vaak bij vriendengroepen. Het leven wordt drukker en drukker en die motorreis die je samen wou doen komt er niet meer van. De locatie vastleggen, slaapplaatsen regelen, de route uitstippelen, de juiste parcours vinden met de nodige uitdagingen… Er komt heel wat bij kijken. Bij Motoduro vinden we dát net leuk. Daarom gaan we voor totaalconcepten waar jij je kan focussen op het verbeteren van je rijkunsten en de vrienden rondom je. We proberen alle andere zorgen weg te nemen. Zelfs het verre vervoer nemen we voor onze rekening, zodat jij met je eigen motor kan rijden.

motoduro-team
marokko-offroad-motorreis-crew-panne

Waarom reizen in groep

Motorrijden is iets wat ongelooflijk leuk is met een groep. Het is een sociaal gebeuren dat mensen dichter bij elkaar brengt. Zonder zorgen  en met zicht op een dag vol plezier, rijden we samen naar hetzelfde einddoel. We proberen onze begeleiding zo persoonlijk mogelijk te maken en zorgen dat niemand iets te kort komt en iedereen wat bijleert, of je nu beginner of gevorderd bent. Je leert makkelijk nieuwe mensen kennen en wat is er leuker dan ‘s avonds een pintje drinken aan een kampvuur in het buitenland? Het maakt niet uit met welke motorfiets, zolang we maar in alle veiligheid zoveel mogelijk off-road kunnen rijden en dat liefst met een streepje zon.

Onze principes

  • We kiezen voor een select reisaanbod
  • Daardoor zijn de bestemmingen zeer goed gekend
  • We hechten belang aan de lokale gewoontes en bevolking
  • De routes zijn tot in de puntjes en zowel on- als off road verkend
  • Groepen zijn gelimiteerd wat je toelaat te genieten van de lokale gastronomie en culturele hoogtepunten van de regio
  • Je rijdt steeds in groepjes met rijders van hetzelfde niveau met begeleiding
  • We kiezen voor charmehotels die je toelaten tot rust te komen
motorreismarokko7 (1)

Klaar voor je volgende reis?

Bekijk dan snel ons aanbod aan enduro motorreizen en ritten en vertrek samen met je vrienden op een avontuur waar je nog lang over zal napraten.

Blijf op de hoogte van reizen en aanbiedingen

Hou je evenveel van off-road rijden als wij? Schrijf je dan snel in om op de hoogte te blijven van komende reizen en aanbiedingen. En wees gerust, wij houden ook niet van spam!