Off-road starter training

Ben je nog onervaren als off-road rijder en wil je alle mogelijkheden van je motor benutten? Of heb je een allroad motor die je voorlopig enkel voor woon-werkverkeer gebruikt?

Volg dan onze dagcursus waarin we je de basis uitleggen, voortonen en aanleren. We besteden specifiek aandacht aan: de kijk- en remtechniek, zithouding, draaien op een helling en het goed balanceren van je motorfiets.

Wat mag je verwachten?

We houden je tijdens deze dag nauwlettend in het oog en sturen je bij waar nodig. Na de theorie en oefeningen op gesloten parcours leggen we een traject af op enkele onverharde paden en hellingen. We zetten zo de aangeleerde skills onmiddellijk om in praktijk.

Off-road rijden wordt veel eenvoudiger en je zal veel plezier halen uit deze aparte en avontuurlijke discipline binnen het motorrijden. Deze cursus is een must om van onze dagritten of reizen te kunnen genieten.

Deze cursus raden we elke beginnende avontuurlijke allroad rijder aan die zijn grenzen wil verleggen. De opgedane theorie is bovendien onmiddellijk bruikbaar voor veiliger rijden op de openbare weg.

Om je een persoonlijke begeleiding te verzekeren worden de groepen beperkt tot maximaal 8 deelnemers. Noppenbanden zijn niet verplicht.

_MG_7573
_MG_7819

Verloop van de dag

9u

Ontvangst

9u30 – 10u30

Theorie

10u30 – 13u

Praktische oefeningen

13u – 14u

Lunch

14u – 17u

Groepsrit over uitgestippeld traject

17u – 18u

Debriefing en drankje

Praktische informatie

Prijs

130 euro

Inschrijving

Ga naar inschrijving en vul het formulier in

Betaling

Betalingen moeten minimum 14 werkdagen voor de dag van de cursus gebeuren. Onze rekening: IBAN: BE50 0014 5283 8718 – BIC: GEBABEBB.

Toegelaten motoren

Alle allroad bikes, waaronder BMW 650, 800, 1100,1150,1200 GS,  KTM 640, 690, 950, 990, 1050 Adventures, Honda Transalp, Africatwin, Yamaha Super Tenere,…  Staat je motor hier niet tussen en twijfel je of deze geschikt is?  Neem dan zeker contact met ons op.

spanje-rally-raid-offroad

Leg je eerste training vast

Klaar om aan de slag te gaan en je motorervaring op te bouwen in een ongedwongen sfeer? Laat het ons weten en dan leggen we een datum vast.

Blijf op de hoogte van reizen en aanbiedingen

Hou je evenveel van off-road rijden als wij? Schrijf je dan snel in om op de hoogte te blijven van komende reizen en aanbiedingen. En wees gerust, wij houden ook niet van spam!