Off-road reizen
voor echte avonturiers

Ontdek al onze reizen

Sorry, no posts matched your criteria.

Meerdaagse motorreizen in binnen- en buitenland

Wens je als off-road rijder een mooie en avontuurlijke trip te ondernemen terwijl je geniet van prachtige landschappen?

Dan bij je bij Motoduro aan het juiste adres. Met onze ervaring zijn wij de geschikte partner om jou te begeleiden tijdens onze buitenlandse reizen. Met onze jarenlange expertise maken wij van elke rit een unieke belevenis. Hierdoor zijn de bestemmingen zeer goed gekend, zowel op vlak van taal als op vlak van de lokale gewoontes. Onze uitgestippelde routes hebben we zowel on- als off-road verkend. Wij zetten plezier, de lokale cultuur en respect voor de omgeving centraal. Om iedere reiziger een optimale beleving te verzekeren, werken wij met gelimiteerde groepen van hetzelfde niveau.

Enduro Portugal trip
_MG_3870

Wat is inbegrepen in onze motorreizen?

  • Overnachting: Verblijven doen we in door ons uitgekozen tophotels. Wij zorgen ervoor dat jouw vakantie zorgeloos verloopt en garanderen je kwaliteitsvolle verblijfplaatsen.
  • Eten en drinken: Je hoeft je geen zorgen te maken over het ontbijt of avondmaal. Wij voorzien dit gedurende de hele reis.
  • Assistentie: De reisbegeleiding is steeds aanwezig om de routes toe te lichten, je te voorzien van extra informatie en voor alle andere vragen die je mocht hebben gedurende de reis. Ook bij pech staan wij paraat. Het assistentievoertuig staat voortdurend ter onze beschikking om jou ter voorzien van de nodige service.
  • Transport: Wij voorzien steeds het transport van de motoren en bagage vanuit België. Bovendien zorgen wij voor het hele gamma aan documenten, zodat je motor veilig heen en terug gaat. Ter plaatse vervoeren wij ook jouw bagage tussen de verschillende hotels. Bij Motoduro slaap je op beide oren.

Kies een reis op jouw niveau

  • Beginner: Wens je van het off-road rijden te proeven, dan is de beginnerscategorie jouw keuze. Tijdens deze ritten worden er tips en tricks aan de deelnemers gegeven en gaan wij erg laagdrempelig te werk. Het traject loopt over makkelijk berijdbare onverharde wegen.
  • Gevorderde: Heb je reeds de nodige ervaring en schrik je niet terug om een enduro rit van 150 tot 250 kilometer te rijden? Met de juiste mentaliteit en doorzettingsvermogen ga je als ervaren rider geen enkele hindernis uit de weg. Tijdens deze ritten gaan we de moeilijkere paden opzoeken waar er al eens gezweet en gezwoegd moet worden om er door te geraken.
Enduro Portugal trip

Heb je vragen over onze aanpak of reizen?

Wil je weten of jouw motor geschikt is? Of twijfel je aan je niveau? Laat het ons dan zeker weten.
Je kan ons contacteren via messenger, email of telefoon.

Blijf op de hoogte van reizen en aanbiedingen

Hou je evenveel van off-road rijden als wij? Schrijf je dan snel in om op de hoogte te blijven van komende reizen en aanbiedingen. En wees gerust, wij houden ook niet van spam!