Enduro trip Portugal North

Kickass Enduro Portugal (Spring)

Test je grenzen – vier dagen hardstyle enduro trip.

Springen van de ene steen naar de andere

 

You are going to get your ass kicked by the hardcore tracks of Minho.

Jij, je motor, je vrienden en de natuur. Niks anders. Pionier door het bos. Een helpende hand nemen, je vrienden aanmoedigen, hard stuntelen, hard lachen, doorzetten.

Dit is enduro. Dit is het leven ten volle leven. Je best doen, je grenzen overschrijden. Falen, opnieuw proberen, slagen. De euforie, de adrenaline als je op de top van de berg staat. Het gevoel als je naar beneden gaat. Volle snelheid. Volledige concentratie, volledige ervaring.

Minho, de tuin van Portugal

Waarom Minho? Omdat het in de middle of nowhere ligt en bij enduro alles draait om het verkennen van de wildernis. Deze wijk nabij Porto, in het noorden van Portugal, is een tuin van bergen, gespot tussen afgelegen dorpen en diepe bossen waar niemand doorheen reist. We hebben sporen gegraven die over rivieren gaan, omhoog door de uitdagende rotsen, omlaag over het puin, langs de stenen dorpen en de verwoeste bruggen. Allemaal tussen het weelderige groene landschap en onder de warme blauwe lucht.

 

Je bent echt welkom

En het eten … oh het eten! Urenlang trekken om een ​​klein familiehotel te vinden vol met locals die genieten van een “prego” (dat is de traditionele sandwich met varkensvlees) en een boordevol glas rode wijn geserveerd met een open glimlach en Portugese gastvrijheid – de hemel !!!

Dezelfde vriendelijkheid heet u welkom in het hotel. Meneer Lopes en mevrouw Maria zijn familie. Hier zijn we thuis, grote slaapkamers om de uitrusting, de modder en de chaos te verspreiden; airconditioning en alle moderne gemakken; een spa om pijnlijke spieren op te warmen en eventuele knopen eruit te masseren; een groot natuurlijk zwembad met gekoelde dranken om van het warme weer te genieten en de geest te ontspannen; en tijdens het diner wederom heerlijke huisgemaakte maaltijden, vrolijke toasts en overdreven verhalen die we elkaar zullen vertellen.

 

Dit is de reden waarom we elk jaar terugkomen, genieten van een pak slaag en er nog steeds van houden. Daarom noemen we Minho ons huis en willen we het je laten zien. Daarom moet je bij ons enduro komen rijden. Omdat dit kickass enduro is. En al het andere bullsh*t is.

Wat mag je verwachten?

Voor deze Kickass Enduro Portugal hebben we een prachtig parcours gekozen, gespreid over vier rijdagen. We maken dagelijks andere lussen rond ons verblijf waar we 5 nachten te gast zijn. Welkom in de wereld van enduro! Welkom in Portugal!

Voor welke niveaus is deze motorreis geschikt?

Voor deze enduro raid heb je een enduromotor nodig. Geschikte motoren zijn 2-takt motoren en 4-takt motoren tot 450cc. Noppenbanden, kleine benzinetank en bib-mouse zijn verplicht. Deze kickass Enduro is gericht op ervaren endurorijders. Twijfels over jouw motor of niveau? Aarzel niet om ons te contacteren.

Aanvullende praktische informatie

Laden en lossen gebeurt bij garage Hautekiet (De Leiteweg 4, 8020 Oostkamp), met lege tank (1 liter). Verdere praktische informatie volgt na inschrijving.

Wat is inbegrepen in deze reis?

 • 4 volledige enduro dagen
 • Transport van en naar de luchthaven in Porto
 • Halfpension – ontbijt en avondmaaltijd (3 gangen)
 • Transport motorfiets
 • Transport bagage
 • 5 overnachtingen in een prachtig hotel met zwembad en een fantastisch restaurant
 • Ervaren Motoduro gidsen
 • Medische assistentie
 • Assistentie en technische bijstand van Motoduro
 • Benzine
 • Een onvergetelijke reis

Wat is niet inbegrepen in deze reis?

 • Middagmaal
 • Vlucht (Zie info hieronder)
 • Alcoholische dranken

Vluchten heen en terug

Om mee te rijden met transport van de luchthaven naar het hotel bij aankomst en terug bij vertrek, moet u de volgende vluchten boeken. Als u met andere maatschappijen of op andere schema’s wilt reizen, moet u voor uw eigen vervoer van en naar de luchthaven zorgen.

 • Ryanair FR2928, Vri 11 juni: BRU Zaventem – OPO Porto, 21:55 – 23:25
 • Ryanair FR2279, Woe 16 juni: OPO Porto – BRU Zaventem, 17:00 – 20:20

Transport Motoren

Motoren worden opgehaald en terug afgezet bij Moto’s Hautekiet in Ruddervoorde. Het transport van de motoren is all-risk verzekerd.

Heb je nog praktische vragen over deze trip? Laat het ons weten via messenger, email of telefoon.

Prijs

 • Eénpersoonskamer: € 1190
 • Tweepersoonskamer: € 880

Inschrijving en betaling

Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier.

Betalingen graag binnen 7 werkdagen na inschrijving van deze expeditie.

 • IBAN: BE50 0014 5283 8718
 • BIC: GEBABEBB.
 • Mededeling: naam, voornaam en datum event

Heb je vragen over de prijs of reservering van deze reis? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Klaar voor een avontuur?

Profiteer nu van deze unieke aanbieding. Een geweldig avontuur van vier dagen en dat al van 880 euro. Mooier dan dit wordt het niet!

Alle reizen

Info

Location: Porto / Minho, Portugal
Date: 11 June 2021
End Date: 16 June 2021
Type motor: Enduro motoren
Niveau: Gevorderden
Off-road: 99%

Post a Comment

Blijf op de hoogte van reizen en aanbiedingen

Hou je evenveel van off-road rijden als wij? Schrijf je dan snel in om op de hoogte te blijven van komende reizen en aanbiedingen. En wees gerust, wij houden ook niet van spam!